top of page

Благословення перед початком навчального року та освячення нового фасаду школи.

За доброю традицією, 01 вересня, перед початком нового навчального року, школярі, студенти, батьки та вчителі отримали благословення після Божественної Літургії від протоієрея Ярослава Долгоша, яке даватиме сил та наснаження на весь рік.

В молитвах пролунали прохання про дарування Господом дітям духа премудрості, відкриття їхнього розуму та сердець до доброї науки.

Нехай Святий Дух уділить учням, студентам та їхнім викладачам мудрість, знання, второпність, розсудливість та страх Божий.

Після цього всі віряни, учні, батьки, педагоги, працівники відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської ТГ, Микола Дуб, селищний голова, керівники закладів освіти громади та гості відвідали урочистості з освячення нового фасаду Кленовецької гімназії після проведення капітального ремонту, який освятив о.Ярослав Долгош. Директор школи Василь Мішко щиро подякував Миколі Васильовичу Дуб, селищному голові, виконавчому комітету та депутатському корпусу селищної ради за зміцнення матеріальної бази Кленовецької гімназії, здійснення мрії учнів та колективу закладу, щира вдячність будівельній бригаді за оперативність та професійний підхід в проведені ремонтних робіт.

З Богом у новий навчальний рік!

Слава Україні! Героям слава!

 

Переглянуте все


Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page