top of page

День Героїв Небесної Сотні


18- 20 лютого одні з найтрагічніших днів в історії сучасної України. В ті дні творилася історія. З того часу, щороку 20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні 10 роковини наймасштабніших розстрілів Революції Гідності. Вони загинули за волю, за честь, за право бути народом з власною думкою і правом.

У рамках ушанування вічної світлої пам’яті жертв героїв, вчителькою історії Ольгою Меденці та педагогом - організатором Мариною Неуман з учнями гімназії, проведено годину спілкування, бесіди, переглянуто документальний фільм про події на Майдані.

Пам’ять про подвиги Небесної Сотні необхідно зберегти, щоб закарбувалося на все життя в молодого покоління. Саме на них найбільша надія, саме за їх майбутнє поклали своє життя Герої Майдану, Герої Визвольної війни з російськими окупантами.

Проведення таких заходів дає змогу кожному підлітку усвідомити на скільки страшними були події того часу, збагатити свої знання про ті буремні дні, про Євромайдан та його причини, про Героїв Небесної Сотні.

Разом до перемоги!

 

Переглянути все



bottom of page