top of page

День Гідності та Свободи


21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи, коли ми згадуємо Героїв Небесної Сотні, події Євромайдану, вшановуємо громадянський подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Революції Гідності 2013-2014 років. День гідності і свободи – це, перш за все, наш унікальний український спосіб відстоювати власні громадянські свободи, права і свій вибір творити майбутнє.

З нагоди свята, з метою вшанування патріотизму громадян, вчителем історії О.Меденці та заступником директора з НВР Е.Рагель був проведений тематичний захід «Перелом свідомості», де учнів ознайомили з історією виникнення цього визначного Дня, згадали події Майдану і вшанували пам'ять загиблих в ті дні, запаливши свічку, переглянули відеоролик «Вільні творять майбутнє!» про події на Майдані. У ході заняття діти аналізували вірші про Революцію Гідності, визначили значення слів “свобода та гідність”.

Класні керівники провели тематичні уроки та бесіди на тему: « Ми – Українці».

Не забуваймо тих героїв, які виявили сміливість і боролися за права людини, за наші громадянські права, за нашу свободу! Віримо, що зникнуть ненависть, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля. Слава Україні! Героям слава!




68 переглядів
bottom of page