top of page

День знань. «Свято першого дзвоника - 2023»


1 вересня 2023 року в Кленовецькій гімназії традиційно відзначали День знань. Але на превеликий жаль, цей навчальний рік також, як і попередній розпочинається в умовах війни. Цьогоріч установа буде працювати при підвищених вимогах з безпеки. Та попри все як учні так і педагоги повернулись до школи з вірою в майбутнє. І знову запанує мир у нашій славній незламній Україні. Віримо, що цей Першовересень стане для нас тою датою у календарі, яка принесе із собою не тільки початок нового навчального року, а й початок нових знань, досягнень, нових успіхів для наших учнів.

На офіційній частині свята підняли Державний Прапор України, прозвучав Гімн України, пролунав символічний перший дзвоник. Присутні вшанували хвилиною мовчання та віддали шану тим, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави. Виконуючий обов'язки директора гімназії Василь Мішко привітав всіх з початком нового навчального року та побажав, щоб він був успішним та плідним.

Поділитися добрими надихаючими побажаннями учням та їх батькам, а також вчителям, в ці перші хвилини в новому навчальному році завітав гість: настоятель храму Святої Трійці отець Ярослав.

Після лінійки учнів провели у класи. Перший урок у новому навчальному році присвячено темі: «Живе і буде жити Україна, ніхто не спинить крил наших політ!». Класні керівники провели його в цікавому патріотичному форматі, матеріал якого не залишив байдужим жодного слухача. Звичайно, учнів ознайомили з правилами безпеки під час військових дій.

 


bottom of page