top of page

День працівників освіти

Сьогодні, 03 жовтня 2024 року, відбулися урочистості з нагоди свята у Кольчинській територіальній громаді.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу навчання і виховання учнівської молоді, професіоналізм, вірність своєму покликанню, особливі заслуги в реалізації державної політики у галузі національної освіти відзначили працівників закладів освіти. Цього дня вшанували всіх тих, хто присвятив своє життя справі виховання та навчання зростаючого покоління. Саме від педагога значною мірою залежить, які цінності сповідуватиме людина у своєму житті.

Щирі слова пошани та вдячності за невтомну працю, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість, лунали цього дня на адресу освітян від учасників концертної програми.

Селищний голова Микола Дуб та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич з нагоди свята нагородили грамотами за вагомий внесок в освіту, навчання та виховання підростаючого покоління Василя Мішко, в.о. директора гімназії, Вікторію Гусинець, вчителя початкових класів та Валер’яна Садварі, двірника гімназії.



Сердечно вітаємо освітян з професійним святом. Бажаємо педагогам щастя і здоров’я, успіхів і творчого натхнення, гарних результатів своєї праці та вдячних учнів.

 

Commenti


bottom of page