top of page

Засідання методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу


У Кленовецькій гімназії відбулося друге засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему «Формування в учнів мотивації до навчальної діяльності та саморозвитку в контексті компетентнісного підходу до навчально-виховного процесу».

Метою засідання було рішення знайти оптимальні шляхи щодо формування в учнів мотивації до навчальної діяльності в контексті підходу до навчально-виховного процесу; обговорити питання щодо формування самоосвітньої компетентності учнів; ознайомитися із планом проведення І етапу конкурсів ім. П. Яцика, ім. Т. Шевченка та організації І етапу предметних олімпіад.

Порядок денний засідання

1. Про організацію і підготовку завдань І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із предметів суспільно-гуманітарного циклу та конкурсу знавців рідної мови імені П. Яцика, конкурсу ім.. Т.Шевченка.

2. Про підготовку до атестації вчителів суспільно-гуманітарного циклу.

3. Сучасні підходи навчання на уроках суспільно-гуманітарного циклу при реалізації Державного стандарту базової середньої освіти та інтегроване навчання при вивченні предметів суспільно-гуманітарного циклу (обмін досвідом)

Засідання пройшло в дружній і теплій атмосфері. Мету засідання було реалізовано в повному обсязі.

 

bottom of page