top of page

"Маленький внесок - великий крок до перемоги"


Під час проведення благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ було зібрано 21000 гривень. 28 листопада 2023 року цю суму передали воїну нашого краю Оресту Смолару, який з самого початку на передовій.

Окрім того в Кленовецькій гімназії було організовано зустріч учнів із військовослужбовцем. Це людина сильної волі, міцного характеру, справедливий, сильний, впевнений в собі та нашій державі, справжній патріот України, який прагне перемоги так само як і ми всі. Воїн поділився з учнями своїми спогадами про пережите на передовій. Власним прикладом він показав, що не тільки словами можна любити Батьківщину, але і вчинками доводити це. Орест намагався в доступній формі розповісти школярам про життя на війні, про солдатську єдність і про все, що цікавило дітей. Він щиро подякував дітям за те, що вони підтримали не лише морально, але і фінансово провівши благодійний осінній ярмарок на підтримку ЗСУ. Адже ця підтримка для військовослужбовців є надзвичайно важливою.

Зустріч завершилася подарунком для шкільної родини - це колекція Шевронів Прикордонної служби України та емблема ЗСУ з таким мотиваційним гаслом "Зберігайте спокій та вірте в ЗСУ! Смерть окупантам! Сили територіальної оборони ЗСУ! Готові до спротиву!"

Дякуємо захисникам України за наші спокійні ночі, за кожен новий день! Ви найкращі! Ми у Вас віримо! Хай береже Вас Бог!

Низько вклоняємося полеглим воїнам! Не забуваємо про тих хто за рідну країну в лютій битві поліг.

Хай світ чує, бачить поклик наших завзять!

Як уміють українці жить, боротись й вмирать...

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

 

Переглянути весь


Comments


bottom of page