top of page

«Мандрівка до Книжкового царства»


Казки – один із головних елементів культури будь-якого народу

Книга мудрий друг і порадник. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передається з покоління в покоління і дійшла до наших часів.

Саме про книгу йшла мова під час екскурсій для наших наймолодших школярів, учнів ГПД 1-4 класів. З нагоди - Всесвітнього дня казки, який відзначається 20 березня та виник за ініціативи Швеції в 1991 році. Цей день покликаний нагадати всім про те, що і в сучасному світі казка живе разом з нами і не втратила свого призначення. Про це розповіла учням завідуюча бібліотекою Валентина ПЕТЕРЛИК.

У читальній залі їх зустріло розмаїття цікавих, яскравих книг, газет та журналів. Учні дізналися про походження слова «Бібліотека», про цікаві книжки, енциклопедії та дитячі журнали, які є в бібліотеці.

Учні, які побували на екскурсії, тепер мають змогу записатися до бібліотеки і стати її читачами.

Усміхнені обличчя дітей та їх слова вдячності свідчили про те, що їм дуже сподобалася цікава та пізнавальна екскурсія. Сподіваємося, що бібліотека стане для здобувачів освіти улюбленим місцем для читання.

Люблять казки не тільки діти, а й дорослі. Адже в кожній казці є частинка їхнього дитинства, їхніх найприємніших спогадів.

 

Переглянуте все



bottom of page