top of page

"Міжнародний день захисту дітей"

1 червня відзначають Міжнародний день захисту дітей.

В нашій країні вже 3-й рік поспіль триває війна і не кожна дитина може відчути захист та безпеку за своє життя. І тому ми бажаємо кожній дитині миру, турботи, любові та сімейного щастя, бо саме в дітях продовження роду людського. Тож учні Кленовецької гімназії розпочали свято у церкві з благословіння священника та освяченням святою водою дітей громади в церкві Пресвятої Трійці.

Далі розваги продовжилися на шкільному подвір'ї. Педагогом - організатором було організовано 6 станцій ( кольорова, художня, спортивна, музична, плутанка, загадкова) у пошуках ключів від скриньки з подарунками. На святі були запрошені казкові герої: клоун, барбі, пірат та піратка, Мікі Маус, Hello kitty Венздей з подругами. З учнями, які мали ролі шукачів пригод було проведено руханку з запрошеними героями та веселі опитування під час яких діти співали, танцювали та гучно відповідали. Далі хутко та спритно розбіглися по станціям відкривати нові пригоди де були різноманітні конкурси: малювання, спів пісень, кидання та перекидання шариків, відгадування казкових героїв. Після всього для дітей було організовано о. Ярославом солодкий стіл. Дітям було дуже весело та цікаво.

Вітаємо з Днем захисту дітей! Нехай наші діти завжди залишаються веселими і життєрадісними, нехай вони відчувають тільки любов і підтримку від своїх батьків! Хочеться, щоб всі вони були щасливі, а небо над головою завжди було мирним.

Зі святом!

 

Переглянути все



Comments


bottom of page