top of page

"Новорічний ранок - 2023"

Новий рік - це свято, коли кожну хвилину трапляються дива. І дуже важливо зберегти в дитячих серцях віру в прекрасне, віру в чудеса. Весело і емоційно проходило святкове дійство в Кленовецькій гімназії. Та й самі школярі підготувалися до зустрічі: різноманітні казкові герої, гарно вбрана ялинка, чудовий настрій – все це було на святі. Школярі весело провели час: співали пісні, розповідали вірші, танцювали. А яку неймовірно гарну постановку "Сільські молодички" підготували учні 6 класу. Учні 7 та 8 класів здивували сценкою "Новорічна педрада".

Новорічне свято - це можливість проявити свої акторські здібності. Багато учнів скористалися цією нагодою. Кожен зіграв відведену йому роль на мистецькому рівні. Відбулося справжнє театральне дійство - Різдвяний вертеп.

Діти та вчителі із цікавістю дивилися виставу про народження Ісуса. Учні-актори майстерно відтворили біблійні події сивої давнини, перевтілюючись в Йосипа та Марію, Царів та Ірода, пастушків та волхвів.

Вразили всіх присутніх і колядки, які лунали з уст молодих акторів.

Це свято подарувало море позитиву та гарний настрій.

Всіх працівників школи та учнів привітав в.о. директора гімназії Василь Мішко, подякував за участь у святковому дійстві та побажав миру та благодаті Україні.

 

Переглянути все



bottom of page