top of page

ОСТАННІЙ ДЗВОНИК - 2024

Останній дзвоник - це завжди свято із присмаком суму.

Закінчився навчальний рік, а разом з ним - закінчилося шкільне життя для ще одного класу. Сьогодні вони - випускники. Сьогодні вони прощалися із школою, друзями, учителями.

На святі останнього дзвоника у Кленовецькій гімназії сьогодні згадували все, чим нам запам'ятався цей навчальний рік - відзначали здобутки і перемоги, прощалися з тими, хто вже став для школи рідним.

Під час урочистостей підняли прапор держави під звуки Гімну України, згадали про тих Героїв, які боронили і продовжують боронити нашу державу у боротьбі з агресором та вшанували хвилиною мовчання тих, хто поліг за свободу та незалежність нашої держави.

Першим з вітальним словом до учасників урочистого дійства звернувся виконуючий обов'язки директора гімназії Василь Мішко. Він нагородив кращих інтелектуалів, спортсменів, кращих у мистецтві і вручив 62 грамоти та наголосив на тому, що хоч навчальний рік в умовах повномасштабної війни й був непростим, він все одно вийшов плідним для закладу. Так, серед учнів є переможці олімпіад та конкурсів, а серед випускників — золота медалістка.

Привітати учнів, їх батьків, вчителів із завершенням навчального року, побажати успіхів випускникам на їхньому життєвому шляху до школи завітала начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич. Вона привітала учнів-переможців і призерів обласних предметних олімпіад та вручила їм та педагогам-керівникам почесні грамоти та грошові сертифікати.

Також, школярів традиційно благословив настоятель Храму Святої Трійці – отець Ярослав.

На свято запросили і випускників садочка, які в подарунок для школярів заспівали пісню.

Свято продовжилось виступом випускників, які привітали вчителів у форматі церемонії вручення премії "Золотий бублик". Віршованими рядками та пісенними вітаннями засвідчували свою вдячність та повагу усім педагогам та виконали вальс, який готували не один тиждень на подвір’ї школи. Опісля пролунав “Останній дзвоник”.

Як це було – дивіться у нашому фоторепортажі.

Ну що ж, вітаємо щасливих школярів, які переступили ще одну сходинку в своєму житті і пішли на канікули, а також випускників, що вступають у доросле життя.

 

Переглянути все


Останні пости

Дивитися всі

Comments


bottom of page