top of page

«Пам’ятаємо, перемагаємо»



8 травня в Україні відзначають День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Друга світова війна стала найбільш кривавою і жорстокою в історії людства. Цей день присвячений пам’яті тих понад 80 мільйонів людей, чиє життя було обірване насильством світового масштабу.

Цього дня в нашій школі пройшли заходи пам’яті. Під гаслом: «Пам’ятаємо, перемагаємо» у всіх класах пройшли виховні бесіди, на яких висвітлили події Другої світової війни та бойовий шлях, що пройшов український народ за роки війни. Діти малювали малюнки, робили маки, переглядали презентації та відеоролики. Пам’ять загиблих героїв, які віддали своє життя за Батьківщину вшанували хвилиною мовчання.


Учні та вчителі нашої школи віддають данину шани героям війни. І тим, хто захищав Батьківщину десятки років тому, і тим, хто боронить її сьогодні. Ми висловлюємо подяку людям, які стали на захист країни у різні часи.

Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам’ять робить нас сильнішими. Вона є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні.

 

Переглянути весь



Comments


bottom of page