top of page

ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО! ФУТЗАЛ


ІІ (територіальний) етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед закладів освіти Кольчинської територіальної громади під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!» продовжується.

20 березня 2024 року в Верхньовизницькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів проведено змагання з футзалу. До учасників з вітальним словом звернулися: голова Кольчинської селищної ради Микола Дуб, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич, староста села Верхня Визниця Михайло Кушнір. Всі присутні вшанували пам’ять героїв та тих, хто загинув у російсько-українській війні.

Участь у змаганнях взяли 4 команди. Учні наполегливо боролися за перемогу своїх команд, ігри видалися надзвичайно цікавими та емоційними. В результаті наша команда «Жваві рисі» виборола ІІІ місце. Головний суддя змагань, в.о. директора Кольчинської ДЮСШ Юрій Стець подякував хлопцям за гру та побажав успіхів у майбутньому.

Віталія Зварич - начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради нагородила команди дипломами, кубками та символічними подарунками за здобуті місця. Кожен учень нагороджений медаллю за участь у територіальному етапі «Пліч-о-пліч» Всеукраїнські шкільні ліги» з футзалу.

Щиро вітаємо хлопців з перемогою! Дякуємо Дмитру Зваричу, вчителю фізичної культури, за високий рівень підготовки команди.

 

Переглянути все


bottom of page