top of page

ПРИВІТ, ШКОЛО!


Перше вересня завжди приходить вчасно!

Це дійсно так! Ми всі чекали цього свята. Діти сумували за шкільною атмосферою, за друзями, за вчителями. Відлік для справ працьовитих, талановитих, кмітливих, дружніх почався другого вересня. Головними на святі були, звичайно, першокласники, яких провели на свято батьки, випускники та їх перша вчителька Вікторія Гусинець. Наймолодші учні старанно підготувалися до Дня знань: вивчили віршики, продекламували їх перед усіма школярами та пообіцяли, що будуть сумлінно вчитися. Розповили про свої плани на цей навчальний рік та дуже уважно прослухали настанови дев'ятикласників.

Всі присутні на заході урочисто вшанували свою державу Гімном України, а пам'ять захисників, які віддали свої життя за наше з вами майбутнє, а також мирних жителів, які стали жертвами війни хвилиною мовчання.

В.о. директора гімназії Василь Мішко повідомив присутнім про головні події літніх канікул, під час яких у школі кипіла робота і учні зможуть розпочати навчання у відремонтованих класах та гарній, ошатній школі з оновленим фасадом. Класи доповнили інтерактивними дошками та Засобами навчання для 5-6 класів НУШ для успішного й цікавого навчання дітей.

На урочисту шкільну лінійку завітали гості, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Кольчинської селищної ради Віталія Зварич. Звертаючись до учнів, Віталія Юріївна наголосила, що сьогодні запорукою успіху в житті є якісна освіта, тож потрібно максимально використовувати час перебування у школі, щоб здобути найбільшу цінність для себе - знання. Побажала педагогічному та учнівському колективам щасливого навчального року, гарних оцінок учням, взаєморозуміння та натхнення. Духовний наставник школи отець Ярослав, настоятель храму Святої Трійці, який благословив дітей, побажав рости щирими, духовними українцями, робити добрі справи на славу Божу, нагадав усім про необхідність збереження загальнолюдських цінностей.

Так, 2024-2025 навчальний рік почав свій відлік! Нехай він буде мирним та щасливим, наповнений новими відкриттями, великими перемогами і незабутніми моментами.

 

Переглянути все


Comments


bottom of page