top of page

Профілактична бесіда для школярів від поліції

Сьогодні 15.12.2023 року для учнів 5-9 класів було проведено бесіди "Зупинимо булінг" , "Протидія домашньому насиллю", "Права та обов'язки школярів" та "Кримінальна відповідальність за скоєння правопорушення" дільничним офіцером поліції сектору превенції відділу поліції №1, Мукачівського РУП ГУНП в Закарпатській області капітаном поліції Кляп Іваном Васильовичем. Він ознайомив учнів з поняттям "булінг", "насилля" та "штраф", видами та формами, розповів про відповідальність за вчинення. Пояснив, що таке, "цькування" звідки виникає і до чого може довести як жертву так і кривдника, наводячи приклад.

Офіцер радить розв'язувати проблему в родині, шукати спільних рішень, якщо це можливо, говорити з педагогами і психологом, яким довіряють.

Поліцейський наголосив, що можуть допомогти в конкретних ситуаціях, якщо трапилося щось серйозне. Також, не оминув, про можливі наслідки поганої поведінки у школі та під час перерви.

Учні розвивали критичне мислення, уміння висловлювати свою думку, працювати в командах. Запитань, коментарів і прикладів у дітей багато. І зовсім недоречні, і дуже влучні.

Дякуємо гостю за зустріч, корисну інформацію, поради та співпрацю. Впевнені в тому, що отримані знання нам та нашим учням знадобляться в майбутньому.

 

Переглянути все



Comments


bottom of page