top of page

"Учитель — це людина, котра вирощує дві думки там, де раніше зростала одна".

Бути вчителем, вихователем, наставником – це справжнє мистецтво, обране за покликом серця, наполеглива, чесна, натхненна праця, що збагачує світ мудрістю, знаннями, милосердям, людяністю.

Саме в першу неділю жовтня усі навчальні заклади нашої країни відзначають свято «День вчителя». Привітали своїх вчителів і учні Кленовецької гімназії. Свято проходило у вигляді гри « Ти – Супервчитель», де вчителі розділившись на три команди, мали змогу відвідати уроки НУШ. Педагоги змагалися між собою, виконували різні цікаві завдання і ребуси, а почесне журі суворо оцінювало конкурси і визначило переможця. В перерві між такими уроками учні також мали змогу продемонструвати свої таланти. У залі лунали пісні та гуморески. Родзинкою свята стало гумористичне відео, зняте учнями нашої школи про вчителів у вигляді інтерв’ю. Протягом розважальної програми панувала весела та невимушена атмосфера.

Шановні вчителі, щира подяка Вам за постійну самопожертву і щоденну самовіддачу, благородну любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння, мудрість, наполегливість і високий професіоналізм.

 

Comments


bottom of page