top of page

«Формування ключових та предметних компетентностей відповідно до нового Державного стандарту»


12 грудня у Кленовецькій гімназії відбулося третє засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу на тему «Формування ключових та предметних компетентностей відповідно до нового Державного стандарту»

Метою засідання було рішення знайти оптимальні шляхи щодо реалізації формування ключових та предметних компетентностей відповідно до нового Державного стандарту; обговорити питання щодо формування самоосвітньої компетентності учнів; підвести проведення І етапу конкурсів ім. П. Яцика, ім. Т. Шевченка та І етапу предметних олімпіад.

Порядок денний засідання:

1. Аналіз результатів Всеукраїнських учнівських олімпіад, Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. П. Яцика, конкурсу ім. Т.Г. Шевченка.

2. Формування життєвих навичок на уроках української літератури шляхом використання технології критичного мислення ( відкритий урок з української літератури у 6 класі – вчитель Тетяна Переста)

3. Робота з обдарованими дітьми. Методи й прийоми навчальної мотивації учнів.

4. Актуальні питання викладання іноземної мови в умовах Нової української школи (доповідь вчителів іноземної мови Вікторії Гудачок та Ольги Костюк)

5. Самоосвітня діяльність учителів (обмін досвідом).

Засідання пройшло в дружній і теплій атмосфері. Мету засідання було реалізовано в повному обсязі.

 

Переглянути все


bottom of page