top of page

"Формування соціальної та громадянської компетентностей учнів як шлях до успішної самореалізації"


У Кленовецькій гімназії 28 березня 2024 року відбулося чергове засідання педагогічної ради на тему «Формування соціальної та громадянської компетентностей учнів як шлях до успішної самореалізації» з порядком денним:

1. Про стан ведення шкільної документації. (в.о. директора гімназії - Василь МІШКО)

2. Організація інклюзивного навчання в початковій школі з власного досвіду. (вчитель початкових класів - Ольга МАЛЬОВАНИК)

3. Про характеристики педагогічної діяльності вчителів, які атестуються у 2023-2024 н.р. (заступник директора з НВР – Еріка РАГЕЛЬ )

4. Творчі звіти вчителів за результатами роботи над проблемою школи. (Ольга МАЛЬОВАНИК, Віталій БРЕЦКО, Еріка РАГЕЛЬ. )

По першому питанню слухали директора школи В. Мішко про стан ведення шкільної документації, який познайомив присутніх з довідкою «Про ведення шкільної документації» та відповідним наказом.

По другому питанню слухали вчителя початкових класів О. Мальованик, яка розповіла про організацію інклюзивного навчання в початковій школі і відзначила, що пошук найбільш оптимальних шляхів, засобів, методів для успішної адаптації та інтеграції дітей з обмеженими можливостями здоров'я в суспільство – це завдання всіх і кожного. Адже допомогти наповнити чорно-білий світ «особливої дитини» та яскравими світлими тонами можна тільки спільними зусиллями. Цей світ придуманий не нами, але, починаючи з себе, ми можемо змінювати його в кращу сторону, роблячи добро.

По третьому питанню слухали заступника директора з НВР - Е. Рагель, яка ознайомила всіх з характеристиками вчителів, які атестуються у 2023-2024 н.р.

По четвертому питанню «Сучасний вчитель: шляхи реалізації успіху» слухали виступи вчителів, які атестуються у 2024 році, які показали свої орієнтири на тему, хто такий сучасний вчитель, розповідаючи про втілення своїх ідей щодо опрацювання певної педагогічної проблеми.

 

Переглянути все


132 перегляди
bottom of page