top of page

Інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?»


Тисячі років людство шукає відповіді на філософські питання: «Кому відведена роль головного: чоловіку чи жінці?», «Хто перший?», «Хто зверху?» Хто розумніший, спритніший, уважніший – хлопці чи дівчата – з’ясовували й учні Кленовецької гімназії.

14 лютого у школі відбулося інтелектуально-розважальне шоу «Хто зверху?» з нагоди святкування Дня Святого Валентина. Дівчата намагалися довести хлопцям, що такі жіночі риси, як інтуїція і почуття гумору – формула успіху, що доводить теорему «Дівчата – кращі!». Але ж хлопці доводили протилежне: вони «брали» своїм стратегічним мисленням та чіткістю. Ох і емоції вирували у залі! До останньої хвилини не спадала напруга: хто ж кращий – хлопці чи дівчата?

Шоу було надзвичайно напруженим та веселим. Протягом усього часу учасники виконували найрізноманітніші завдання, демонстрували глядачам свої знання та вміння. У конкурсі «Збери літери» учасники виявляли свою спритність та уміння швидко зорієнтуватися, при складанні слів їм довелося добряче покрутитися, адже по дві різних літери прикріпили кожному з учасників на спину і груди. Та й ведучі сипала запитаннями, як з кулемета. Із цікавим завданням – відгадати «Хто я?» краще зуміли справитись дівчата, де показали чудову креативність та харизму. Вони з легкістю відгадали виконавця української естради – Монатіка. А ось хлопцям, на жаль, не вдалося впізнати мультяшного героя Їжачка із мультфільма «Смішарики». Проте команда хлопців особливо активно показала себе в конкурсі «Чоловік чи жінка». Та ось в конкурсі «Обмін ролями» знову лідирували дівчата. Десять правильних відповідей з десяти, сучасні дівчата прекрасно розбираються в футбольних клубах! А ось хлопцям на майбутнє не зашкодить дізнатись, на які процедури готові дівчата заради краси (все ж таки оплачувати їх прийдеться люблячим чоловікам!). Якщо ж нічия, довелося переможця визначити за допомогою «дивоглядок».

Оцінювало конкурсантів поважне журі у складі в.о. директора школи В.Мішко, вчителів: О.Меденці, Н.Панкова, В.Гудачок.

Отже, дуель чоловічого і жіночого світів завершилась тим, що все-таки ДІВЧАТА перемогли. Учасники, разом з присутніми на святі,отримали море приємних вражень, сміху, веселощів і хорошого настрою.

 

Переглянути все



Comments


bottom of page